PARTENERI MEDIA EDIȚIA 2018

ECHIPA

Cristina Guseth a inițiat programe de training pentru jurnaliștii și manageri de presă, coordonând programul școlii BBC în România - singura școală deschisă de BBC în afara granițelor sale. În 1994, Cristina Guseth a organizat primele dezbateri despre integrarea europeană împreună cu Center for European Policy Studies, Ministerul de Externe și Delegația Comisiei Europene la București. Din 1998 devine directorul Freedom House România.

Întrucât multe dintre proiectele Freedom House au o componentă intrinsecă  de PR, Cristina Guseth s-a specializat în media relations, managementul crizelor și marketing PR, desfășurând acțiuni de gen pentru companii precum Renault, Wyet Whitehall, Ambasada Canadei, Prietenii Muzeului Național de Artă și Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală.

În perioada 2005-2007, Cristina Guseth a fost Media Relations Project Manager pentru Delegația Comisiei Europene la București.

Dragoș Ghimpe a absolvit studiile liceale la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr" din București și este student al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București. 

 

Este trainer senior în cadrul clubului de dezbateri Moisil Debate Club, unde antrenează elevi de liceu pentru competiții de dezbateri academice din România. La Freedom House, se ocupă cu cercetarea și implementarea proiectelor fundației.

Alexandra Văduva a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și are un masterat în „Dreptul muncii, relații de muncă și industriale”, din cadrul Universității din București.

Alexandra Văduva este coordonator de proiect și cercetător în cadrul Fundației Freedom House România. Ea se ocupă cu implementarea și raportarea proiectelor în domeniul dreptului concurenței, recuperarea prejudiciului în infracțiunea de trafic de persoane și este cercetător pe proiecte în domeniul dreptului muncii.

Ella Moroiu are o experiență de peste 15 ani în jurnalism online, print, radio și TV, acoperind din 2014 și zonele Social Media & Evenimente. Furnizează conținut, campanii și consultanță pentru instituții de presă și pentru companii, în zona de comunicare online, scriere de proiecte, social media și evenimente. Se ocupă îndeaproape de evenimentele și proiectele editoriale conduse de Freedom House România, îndeosebi www.PressHub.ro.

Ca jurnalist, a acoperit îndeosebi zona de business, politică externă, știință și apărare. A semnat pentru HotNews.ro, Radio France Internationale, Digi24.ro, TVRinfo.ro, BusinessCover.ro, Șapte Seri etc., a coordonat Revista Cariere și proiectele online MedLive.ro & Leaders Reunited și a produs ca voluntar pentru GoldFM singura emisiune dedicată științei la un post de radio comercial, „Sound of Science”. 

Loredana Dobriță a absolvit Facultatea de Management Comercial și Turistic din cadrul Universității Creștine Dimitrie Cantemir și are un masterat în management financiar și bancar în cadrul Universității Româno-Americane.

Are o experiență vastă în domeniul bancar. Între 1990-1991, a realizat un internship la Banca Națională a României. A fost consultant la BCR între anii 1991-2006, iar apoi la Raiffeisen Bank, unde a ocupat aceiași poziție până în anul 2017.

În cadrul Fundației Freedom House România, atribuțiile Loredanei Dobriță includ managementul financiar al fundației și al proiectelor.

Fritz e un pisoi muntean din Moeciu, venit în Capitală cu fratele și sora. Fratele și-a găsit stăpân de încredere în sectorul 1, iar sora lui Fritz s-a îndrăgostit, și-a urmat legile firii și ne-a părăsit. Fritz ne-a rămas alături. 

 

Mai are opt vieți, pentru că una și-a consumat-o deja pe când era plecat de la birou, în cantonament, zburând de la etajul 7 la vânătoare de porumbei.  

 

Fritz știe tot ce se petrece în acest birou. Dar nu poate spune.